Besök på huvudkontoret

I onsdags bar det av ner till Göteborg och huvudkontoret för att arbeta och umgås. Så mycket umgänge blev det väl inte den här gången heller :-) På torsdagen höll jag i ett seminarie om GPS-baserade hjälpmedel för synskadade och det gick jättebra.

Idag har jag haft en utbildning i samma ämne samt träffat vår revisor för uppläxning i allmänhet. Sedan gick tåget hem vid 17-tiden och hemma vid 21-snåret. Och nu har man kommit upp i över 6000 poäng på SJ Prio som ger gratis kaffe vilket gör tågåkandet väldigt trevligt.

Imorgon väntar lite uppföljning med hunden men det blir nog inte så allvarligt.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Posted from .

En kommentar till “Besök på huvudkontoret”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.