Titta på ny båt

Idag har vi varit och tittat på en ny båt. Det är faktiskt lite märkligt, ödets nyck så det kändes värt att berätta.

Jag har mina preferenser gällande vilken båt jag skulle vilja ha och så klart en budget. Jag har haft bevakning på Bonum 25-båtar eftersom vi haft en sådan tidigare. Den försäljningen ångrade jag och det var också efter den försäljningen som båtägandet började gå på tok och sluta vara roligt.

En Bonum 25 dök upp som såg bra ut, med rätt utrustning och som det verkade ett bra skick. Annars finns det så många vrak där ute. Vad som var än bättre var att båten låg inom några kilometer från där jag bor, så att åka och titta skulle inte bli någon stor grej.

När jag kontaktade säljaren för att höra om objektet fanns kvar visar det sig att det är vår gamla båt som vi sålde i januari 2009. Hon har haft samma ägare sedan dess. Att den båten skulle bli till salu just nu i år när jag börjar leta båt igen, 11 år senare är inget annat än ett märkligt sammanträffande. :)

Ikväll var jag, 2 av döttrarna och ena dotterns sambo där och tittade och det visade sig att den var i så fint skick som annonsen antydde. Det var en njutning att se rent allmänt och speciellt som det var vår gamla båt som jag kan var enda vinkel och vrå på. En del av utrustningen var densamma.

Så nu ska vi hem och fundera och gå till slutgiltigt beslut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.