Vintertäckning av båten

För några veckor sedan togs båten upp, i god tid till skillnad från tidigare år vi haft båt. Och idag vintertäcker vi den. Trots att det är lite blåsigt idag, så är det i vart fall helt OK och inget snöblandat regn eller liknande hemskt väder.

Det var ett antal år sedan vi täckte båt senast. I år valde jag att köpa en färdig täckställning istället för att bygga en själv med reglar och vinkeljärn. Det blev en Easytec täckställning som skulle vara väldigt lätt att montera.

och det var den, får man nog säga. Vi hade lite bekymmer med att hitta plats för stöttorna och d 4 stöttor som ingick kanske hade kunnat vara några fler med en så stor båt. Hur bra vi fick till det lär väl visa sig när höststormarna och snön kommer.

Men när vi drog åt de sista tamparna så känns det åtminstone stabilt och bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.