Luftballong över Stockholm

Jag och Mia fick åka luftballong över stan idag. Biljetterna var inte helt gratis men det var kul! Startade söder om stan och landade i Vallentuna. När ballongen väl var uppumpad och började värmas och vi steg i korgen blev det plötsligt bråttom. Väl uppe steg vi fort och alla ljud försvann och det blev tyst. Avlägsna ljud från stan, bilar, människor som pratade, några spelade fotboll ochljudet av en mobiltelefon som ringde långt där nere, klart häftigt. Jag hade fått låna Egges DV-kamera så att vi kunde dokumentera så nu har jag fått ha-bergär för en sådan också =) Uffe var med och skötte större delen av dokumentationen.

När vi landade var klockan mycket och efter att vi fått skumpa hällda över oss började myggen bita på allvar. Men ballongen veks snabbt ihop och vi städade in oss i folkabussen och styrde in mot stan igen, en riktig upplevelse.

[tags]Luftballong[/tags]

Vallentuna, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.