Gästbok

Här är vår lilla gästbok!

Jag vet!, gästbok är så -90-tal men det kan vara intressant för er som inte stava till blogg/weblog/reloads på -90-talet hur det gick till! :)

Skriv gärna en hälsning nedan!

164 reaktioner till “Gästbok”

 1. Hej Joakim,
  Mycket bra hemsida. Letar efter en sele för labrador till en kompis i Argentina. Jag vill köpa som present. Hur kan jag köpa, vart kan jag betala? kan du kontakta mig? Tack

 2. Hej Joakim
  Du har hunnit med märkvärdigt mycket hittills i ditt liv. Är imponerad.
  Vi är släkt så där lite grann. Jag är gift med din äldsta syster Zinnia. Jag kommer att höra av mig igen rätt snart till dig igen
  Ha det bra
  Fred Bergholtz

 3. Hej! Tack för en fin intervju i Radio Syn på Vara Folkhögskola. Mina radioprogram kan höras torsdagar kl 19. Det finns mycket lyssna på på min hemsida http://www.radiosyn.se och jag har en grupp Radio Syn i fb. Vi hörs och ses och du och Flinga får ha det så fint”

 4. Hejsan Jocke…. Håller fullkomligt med alla tidigare besökare i din Gästbok. Ja, Gästbok är lite ovant nuförtiden..Det skrev du i min Gästbok * tornrosen.com* för ett tag sen.. Men inte desto mindre skojigt, tycker jag… Har en blogg oxå. men hemsidans gästbok tar jag inte bort. Behöver den feedbacken. Tänker gå in och leta upp ”alla odds” igen på nätet…Har flera ”streams” att leta i. Så nu när jag måste vara i stillhet, pga benbrott. tänker jag ha sååååå trevliga eftermiddagar tillsammans med er!! ALLA kommer att bli avundsjuka, när jag berättar vad ni gör i varje avsnitt….får säkert sällskap här hemma vid tv´n…DU är iaf helt ”outstanding”.när det gäller suveräna äventyrare…Inte många seende skulle klara Mot alla odds!!! Kram<3 tornroza <3

  1. Tack så mycket Elsie, ord som verkligen värmer! Jag är glad att du hittat hit och att skriva några rader är verkligen uppskattat :)

 5. Hej,

  jag är tysk och bor i Tyskland men tycker mycket om att titta på svensk tv t ex på svtplay-sidan för att inte glömma mina språkkunskaper. Jag har följt serien mot alla odds med stor interesse och entusiasm (säger man så på svenska?) och var jätteglad att jag fick se den (många tv-serier från svtplay får man tyvärr inte titta på utomlands). Ni var alla så väldigt duktiga och jag blev lite ledsen när sista avsnittet var över. Men då upptäckte jag din blogg och har nu spenderat några timmar med att läsa dagboken från resan och också bloggen från tiden innan ni åkte. Så spännande att få titta lite i ”backstage” av en sådan stor tv-produktion! Hoppas att du har mycket glädje av att vara en ”TV-sjärna” och att det inte finns för många dåliga sidor för dig i det. Stortack för bloggen!

 6. Hej !

  Hörde dig på Radio 1. Vill bara säga att jag suttit som klistrad och sett Mot alla odds, endera på TVn eller på iPaden.

  Som ganska van friluftsmänniska kan jag inte annat än lyfta på hatten för hur ni klarade utmaningarna så här långt.

  Det är skönt att se sammanhållningen i gruppen och den solidaritet som verkar finnas.

 7. Mot alla odds är i särklass det bästa program som någonsin har sänts. Är otroligt imponerad av er alla och era öden får mig att gråta varje gång. Tänk om alla människor hade er styrka att förändra något – sig själva. Stor eloge och stort Tack att vi får följa med på eran resa!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.