Rocky har fått ett nytt hem

dsc000011För ungefär två veckor sedan tog vi hand om labradoren Rocky som vi lovade att hjälpa till att omplacera och nu har Rocky fått ett nytt hem. Det var inte så svårt att hitta intresserade. Det svåra var att välja bland människor man inte känner var han skulle få det bäst. Så vari husses problem att hitta ett hem låg vet jag inte. Kanske mest handlade om ork och ointresse?

Igår flyttade Rocky till en 22-årig matte som bor i Stockholm, mestadels jobbar hemma och har haft hund hela livet. Det kändes som en rejäl hundtjej helt enkelt. Vi får hoppas att det kommer gå kanon, och det gör det säkert. Rocky har fungerat kanon hos oss. Det som husse sa om att han var dominant och muckade med andra hanhundar stämmer inte alls. Förvisso är våra två hanhundar kastrerade men en av dem, Faxe, är också ganska dominant och rocky har inte försökt ta över här hemma.

Och nyss kom ett mail från rockys nya matte där allt hade gått bra. han låg redan i soffan, hade redan snott mat från köket och allt således helt frid och fröjd och allt i sin ordning =)!

Lycka till Magdalena och Rocky!

[tags]Djur, Husdjur, Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Omplacering, omplaceringshund[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.