160 dagar kvar :)

Nu va de ett tag sen jag skrev.. så jag tänkte uppdatera lite. Egentiligen har de inte hänt så mycket mer sen sist. Jag har hämtat min klänning o bokat tid för inprovning, den 5 mars, så får jag pris förslag för mina ändringar. De jag nu inte kan bestämma mej för är om jag ska ha kvar min axelband eller ta bort dom helt….klänningen är underbar hur jag än gör :) Inbjudningskorten är i full färd att bli klara….vi tänkte att de skulle va utskickade tilll den första mars. Men de är lite pul.. min mamma hjälper till hon är så himla duktig på sånt !!! Ja annars är de stilla…. jag drömmer mardröm efter mardröm om misslyckade fester o håruppsättningar.. Tänk,,,, hur ska de gå.. jag kommer ju inte kuna sova sen när de närmar sej :)

[tags]Bröllop[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.