Ombyggnad av Galadriel

Idag har varit en rolig dag som gjort våren och framtiden mer påtaglig! Uffe hakade på sin hästtransport och vi åkte ut till Galadriel via Byggmax i Arninge där vi köpte skruv och plyfa för att bygga lite på båten.

Uffe började en gång att riva en del inredning för att bygga om men det kom inte så mycket längre så idag satte vi tillbaka det som det var från början. Alla delar fanns kvar och var i princip bara att skruva ihop så när som på en av sofforna nere i ruffen som vi fick bygga från början igen.

Det var fint väder och isen runt båten hade börjat lätta så nu låg hon i fritt vatten och gungade, bara en sån sak! Vi snickrade fram till 18-tiden och avslutade med lite enkel middag hemma hos Uffe och hans sambo innan jag åkte hem.

Nu är det nog inte så långt kvar innan vi slutför affären och då ska Galadriel köras hem till Nynäshamn.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.