Besök av Magnus

Igår var det dags för Maria att åka in med Denise till Astrid Lindgrens barnsjukhus för en ny cellgiftsbehandling. Jag var tvungen att vara hemma med Jesper och Emilia. Moster Jenny var här och passade dem och gick på MCDonalds medan jag var hos kuratorn.

På kvällen igår kom Magnus med ett ton kött och en påse pilsner och vi grillade, drack öl och pratade om livet. barnen somnade bra och det var riktigt gott att ha honom här! Både för att han är han och för att han faktiskt är min första riktiga vän sedan jag flyttade till Stockholm som 15-åring. eller kanske man ska säga vän i skolan vilket nog är mer rättvisande. Jag gick halva högstadiet här och lyckades aldrig få några riktiga vänner. Flera försökte nog men som jag av outgrundliga skäl nog stötte ifrån mig.

I gymnasiet flyttade Magnus hit från Göteborg och åtminstone jag kände det som om vi fann varandra direkt. Mycket hade ändrats i mitt liv och jag var nog på många sätt lättare att vara vän med i gymnasiet. Innan dess hade jag en förmåga att såra de som ville vara mina vänner, som någon sorts jävla preventiv grej så att ingen skulle hinna såra mig. Sjukt såhär efteråt men det var så jag var van.

Idag skulle han jobba och jag kunde vara lite bakis ifred :) Maria och Denise kom hem vid 11-tiden.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.