Parad och middag

Denna dag var det fest på vår marina med båtparad och festligheter.

Vi deltog i paraden som gick ut ur viken ner mot Nynäshamn och hem igen. När paraden vek av in mot hemmahamnen bröt vi oss ur ledet vinkade, och satte kurs på Rånö där vi planerat att äta middag på Rånökällan. Underbart god mat som vanligt. Hem fick vi idka mörkernavigering. Vi kom väl inte iväg från Rånö förrän vid 21-tiden. Väl hemma i viken igen var festen i full gång på marinan. Det var en klar mysighetsfaktor att glida in där i mörkret med tända lanternor och höra dragspelsmusik och glam från festen iland. Men vi stannade inte på grund av alla våra trötta barn. Vi lade till och åkte hemmåt.

[tags]Rånö, Rånö Källan[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.