Svetsarbete

När vi köpte båten hade förre ägaren påbörjat inredningsarbete som avstannat.

Målet var att flytta trappan ner till försallongen och bygga om pentryt. Vi ville dock ha det som original för att få maximalt antal sängplatser. Vi hade inget behov av en bar nere i pentryt, utan plats för många personer. Lite snickrade jag ihop med ägaren innan båten såldes. Det mesta var snyggt isärskruvat och således lätt att få på plats igen. Tråkigt nog hade man skurit även i stålet för att öppna upp för den nya nedgången. Idag åkte jag med Håkan med lilla svetsagregatet ner till båten för att återställa det hela. Det blev en väldig skillnad och allt kändes klart mer seriöst. Nu ska vi bara rostskyddsbehandla de bara stålytorna inne i styrhytten och sedan lägga något snyggt ovanpå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.