Stolta husägare!

Det är helt klart stort, något av det största i livet, ungefär som när vi gifte oss =)

Så många papper vi skrivit under idag har jag inte skrivit under på länge.. Ja kontraktskrivningen för ett antal veckor sedan var möjligen värre, eller i vart fall i samma klass som det här. Och det känns helt klart konstigt att ha sådana skulder att man bara teoretiskt och knappt det — kan bli skuldfri igen =) Fast det känns ändå inte lika hopplöst som att betala till ett hyresbolag månad ut och månad in och bara få mindre och mindre för det. Imorgon går flyttlasset och vi känner oss inte så förberedda packningsmässigt som man borde. Fast det gör man ju å andra sidan aldrig =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.