Bryggsegling med barnen del II

Ships, läsk och videofilm gör sig riktigt bra i soffan, men det slår ändå inte ett kluckande båtskrov.

Denise och Emma ville egentligen sova över i båten själva och nog för att dom börjar bli stora så är det lite väl långt hemifrån om något händer eller om någon får hemlängtan eller blir mörkrädd. Men jag har ju aldrig varit svårflörtad när det gäller att sova i båt. Vi lastade ships, läsk och film och åkte ut till båten. Trots september var det varmt och sköänt ute meni vattnet var det svinkallt. Ändå badade tjejerna som galningar trots att det var näst intill kolsvart ute. Jag badade definitivt inte utan satt på bryggan och huttrade i tjocktröja och var handduksvakt. Tråkigt nog är ju fortfarande vår värmare ur funktion men det gick bra ändå. Vi tittade på Drömkåken och käkade gotterier. Jag sov gott som vanligt men ungarna vaknade mitt inatten antagligen av kylan. Jag måste försöka få värmaren fixad utan att bli ruinerad =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.