Micron sjösatt

Nu är Micron i sjön.

Det var inte helt lätt att hitta släp hosnågon av mackarnai närheten. De flesta hade fåttsina stulna och inte skaffat nya men vi hittade ett till slut och det blev en liten omväg. Jag och MP fick på båten på släpet med stor hjälp av Jepser som var förste vevmästare och till slut kunde vi åka iväg och garaget blev klart mer rymligt utan båt i. Tyvärr visade det sig att styrningen hakat sig när vi sjösatt den. Antagligen pågrund av allt saltvatten och att jag inte oljat och gjort rent ordentligt i höstas. Vi misshandlade styrningen lite för att få den att släppa så det måste lagas men det har gjorts en provisorisk lösning tills vidare. Det blev på grund av styrningen en väldigt kort provtur tråkigt nog.

[tags]Båtar, Sjösättning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.