Ny mobiltelefon, HTC S710

htc-s710Så var det då åter dags för en ny telefon, denna gång en HTC S710. Min mTeor har förvisso fungerat bra när det gäller att synca den med PC, men processorn som jag tror var på 200mhz var alldeles för klen för skärmläsaren.

Nu har det blivit en HTC S710 istället och med 312mhz processor gjorde det faktiskt stor skillnad. Inte lika mycket hackande i talet även om den är lite seg när man drar isär och skjuter ihop den. Dock går resen ganska raskt. Det tar en stund att byta dag i kalenderns veckovy men det kan man leva med. Windows Mobile blir aldrig lika snabbt som Symbian, så är det nog tyvärr. Och jag är nog dömd till att ha dubbla telefoner, en för planering och en för SMS och telefonerandet.

HTC S710 har en bra knappsats när man drar isär den. Dom är åtskilda och tdyliga att känna. Tråkigt nog är bara den övre knappraden förskjuten ett steg åt vänster så man får svårt att få upp någon snabbhet när man skriver. Så det har ändå blivit att man SMSar från telefontangentbordet på utsidan.

[tags]Mobiltelefon, Mobiltelefoner, Windows Mobile, Symbian, SmartPhone, Smart Phone, HTC, Nokia[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.