Titta på ny båt del II

windy-22-utan-kapellFör lite drygt en vecka sedan var jag och tittade på en Windy 22 (Läs här). Man kan väl säga att jag direkt blev förälskad och nu har jag varit titta igen. Egge och Karin följde med som smakråd, det är alltid skönt att ha med lite externa åsikter och få lite stöd i sina beslut :). Men deras uppfattning var som min så nu ska det bli affär.

Det var en äcklig och regnig och trist dag. Det blev ingen provtur denna gång men vi fick lyssna på soundet av V8 igen. Otroligt lättstartad och går fint.

Så nu ska jag värma mig med lite té och slutföra mitt tänkande och beslutsfattande.

[tags]Windy 22, Båtar, Motorbåt, Motorbåtar, Båtköp, Båtmotor, Motorer, V8[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.