Blixtvisit i Västerås

icap_fyr_helbildIdag bar det av till Västerås i tjänsten. Jag hann dricka förmiddagskaffe innan det var dags att kasta sig iväg till Centralen och tåget. Smidigt att ta sig till Västerås, bara 53 minuter med dubbeldäckartågen.

Skubbet i Västerås gick bra och jag kom dit vid 13 och åkte hem igen 16.30. Ska bli spännande att se om det resulterar i några affärer. Det var ändå skönt att det var så nära och att man slapp övernatta.

Jag tycker verkligen SJ Prio rockar så stenhårt! Jag skaffade SJ Prio-kortet enkomt för att få gratis kaffe åtminstone under de timmar man spenderar på tåg. Att komma upp i den poängsatsen tog ju inte så lång tid. Men nu är det verkligen en befrielse att slippa lösa ut biljetter och att hålla reda på dem. när man kan boka biljettlösa resor så är det verkligen så smidigt. Man drar djupa suckar när man åker och andra tågbolag än SJ är inblandade så att man måste lösa riktiga pappersbiljetter.

Idag var nog första gången Fassi fick klara oss själva från tåget, men det gick alldeles utmärkt. Det var full fart på henne från spär 5 bort mot Arlanda Express och till taxistoppet. Trots att jag har haft hund i 15 år är jag fortfarande impad av att dom kommer ihåg platser och kan applicera det i stressiga miljöer. Centralen är ju inte jordens mest lugna plats :-)

[tags]Stockholm, Västerås, Tjänsteresa, SJ, SJ Prio[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.