Alla Stieg Larsson-filmerna på bio del II

Äntligen kan man se fram emot ännu en av Stieg Larssons filmatiserade böcker på bio, Flickan som lekte med elden. Den andra filmen har premiär på bio den 18:e september och det är klart man ska se den!

Tidigare var ju tanken att bara en film, Män som hatar kvinnor skulle gå på bio och resten som TV-serier. Men succén av den första filmen gjorde att det blir biofilm även av resterande 2 romaner.

Och håller skådespelare och manus samma ypperligare kvallitet som första filmen så kommer det bli en underbar upplevelse!

Här kan man se en första trailer:

[tags]Film, Bio, Stieg Larsson, Män Som Hatar Kvinnor, Luftslottet Som Sprängdes, Flickan Som Lekte Med Elden, Michael Nyqvist, Mikael Blomkvist, Noomi Rapace, Lisbeth Salander, Lena Endre, Erika Berger, Sven-Bertil Taube, Marika Lagercrantz, Peter Haber, Peter Andersson, Ingvar Hirdwall, Per Oscarsson, Stefan Sauk[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.