Ny kanin :)

Ikväll kom senaste tillskottet i min kaninfarm :D Linus syster har flyttat in,sets Golden Angel, eller Lina som hon ska få heta :). Viltgul mandeln färgad, som Linus fast mer vitt. Lite blyg, men de va ju Linus i början oxå. Enligt uppfödaren så var Lina den snällaste o lugnaste i kullen :) Men stoooor var hon.. hehe.. jag som trodde att hannar var större.. men , hon känns mycket större än Linus :) Bur till henne köpte jag oxå.. så nu hvar vi tre burar på tomten, med en kanin i varje.

Tanken är att LInus o Lina ska bo tillsammans sen, när Linus är kastrerad. Men de dröjjer ju ett tag så nu får de bo i varsin bur så länge.

[tags]Djur, Husdjur, Kanin, Kaniner, Kaninbur, Kaninburar, Fransk Vädur, Dvärgvädur, Barn, Barn Och Djur, Lek, Leka, Empati[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.