ID-dagarna 2009

Så har då årets hjälpmedelsmässa ID-dagarna arrangerade av Handikappinstitutet. För min del är det tredje året i rad och detta kändes väl som året med minst antal besökare. Mässor är väldigt jobbiga men enormt roliga. Man får träffa folk som kommer dit av samma intresse och man knyter kontakt både med existerande och potentiella kunder och leverantörer.

Idag är sista dagen och det börjar kännas i rygg och fötter och huvudet av allt mässbrus. Två kvällars sociala aktiviteter sätter också såklart sina spår. Först middag med kollegor och sedan en middag med leverantörer. Lite inspirerande var det att vi vann ett pris för bäst information på webben hos leverantören, något som väckte något omogna reaktioner hos somliga konkurrenter =).

Men nu är det en dryg timme kvar av mässan och besökandet har avtagit och nedräkningen har börjat. Det ska bli skönt att komma hem och sjunka ner i soffan och njuta av tystnaden och sov alänge imorgon =).

[tags]Mässa, hjälpmedel, ID-dagarna, Handikappinstitutet, Synskadad, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Factory, Nacka, Nacka Strand[/tags]

En kommentar till “ID-dagarna 2009”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.