SAYO indoor 2009

Igår var de tävlingsdax igen.. Iväg kl 07.20 , då vi blev hämtade av Jeppes tränare.

Emilia hade första grenen, 60m, då kom hon trea med tiden 10.24, persade, hennes gamla pers var på 10.33 :). Sedan var de dax för längdhopp för henne, hon hoppade 2.49 som bäst. Jeppe hoppade höjd.. Hoppade felfritt fram till 1.18, sedan var de 123 som gälde,, de klarade han på andra försöket, vilket gjorde att han fick ett nytt pers :) Nästa höjning var til 1.28 men de var för svårt :) Innan höjden sprang han 60m , där persade han oxå,, sprang på 9.71, hans förra pers var på 9.91 :)

Sedan var de höjd för Emilia där hon rev ut sej på en gång.. :) Hon gjorde de med flit.. för hon ville inte vara med.. fuling :) Sen var de kula för Jeppe.. de gick inte så bra tyckte han.. Han ska nog sluta tävla i kula.. vilket vi tycker e helt ok :)

Sen var de dax för Emilias 600 m lopp.. Där låg hon tvåa ända fram till sista kurvan.. då blev hon omsprungen av en tjej så hon kiom tea på tiden 2.21 :) Jeppe hoppade längd.. gick inte så bra de heller tyckte han.. han fick inte in ansaten ordentligt.. tyvär.. så han får öva lite mer :)

Sist på dagen var de dax för Jeppes första 800m s lopp.. Gick jäte bra.. han kom trea, med tiden 2.53.35 :)

Nästa helg är de dax för tävling igen.. Jeppe ska tävla mest.. Emilia ska med o köra lite längdhopp :)

[tags]Sätrahallen, SAYO Games, Friidrott, Tävling, Löpning, Långdistanslöpning, Kortdistanslöpning, Längdhopp, Barn, Fritid, Fritidsintresse, Fritidsintressen[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.