Båtmässan 2010

Idag var det dags för det årliga besöket på Allt För Sjön 2010. I år kändes det inte så inspirerande att gå runt där. Dels hade det väl inte hänt så väldigt mycket och dels gör väl den sena vintern att det kändes långt kvar till våren. Men mest handlade det nog om att det är en promenad i drömmarnas värld bland miljonbåtarna. Man vet liksom att man aldrig kommer kunna köpa någon. Att gå runt då och då och titta och drömma lite är roligt OK men varje år kan kanske kännas lite mycket.

I år passerade vi bara favoriterna Anytec, Targa, Windy och Volvo Pentas och tittade inte ens efter Nord West Cruising Yachts på vår väg genom hallarna.

Det enda som kändes nytt i år var en husbåt från Bomarine. 36 kvadratmeter boyta och väldigt mycket IKEA-känsla med marin touch och compact living. 2 sovrum, rymlig toalett med dusch och kök och stor däcksyta med styrplats. Båten var utrustad med 2 utombordsmotorer på 30hk och gjorde mellan 5–7 knop. En klart intressant lösning.

Sedan var ombord på en av Sjöräddningssällskapets båtar som var klart imponnerande.

Här kommer lite bilder…

[tags]Båtar, Båtliv, Anytec, Nord West, Targa, Windy, Windy 22, Princess, Volvo Penta, Garmin, Husbåt, Husbåtar, SSRS, Sjöräddningssällskapet, Navigering, Navigation, Sjökort, Båttillbehör, Sommar, Skärgård, Skärgården, Hav, Havet, Mässa, Båtmässa, Båtmässan, Stockholmsmässan, Älvsjömässan[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.