Sälja båten

Idag har vi verkställt ett ganska tungt beslut, att sälja vår båt. Och den här gången är inte målet att skaffa en ny. Anledningen är bara att vi just nu inte kommer ha råd att ha den kvar under rådande omständigheter. När vi sålde vårt hus gick det inget vidare och för att täcka förlusten var vi tvungna att ta stöd av vår bank. Men då var vi inte längre storkund i form av husägare utan degraderades til vanliga privatkunder och vilkoren var plötsligt därefter.

Jag har försökt finna lösningar, men som det ser ut nu finns inga möjligheter att ha båten kvar. Enda lösningen är att snubbla på en fet väska med pengar eller för en gångs skull ta en trisslott och vinna något stort och fint. Men jag tror jag förbrukat min tur för både det här året och ett par år framöver.

Och visst känns dt sorgligt och trist. Den här båten hade jag velat ha kvar en stund och båtar är ett av mina stora intressen. Trots att jag behövt hjälp för att köra båten så har det känts värdefullt.

I år har båten inte ens kommit sjön. Husaffär och flytt har legat i vägen och nu är säsongen för långt gången så det inte är någon idé längre.

Men nu ska den säljas och kanske ordnar sig allt framöver och då finns nya båtar att köpa. Annonsen hittar man här.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv, Windy, Windy 22, Annons, Annonsera, Blocket[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.