iPhone-tillbehör: Moshi-Moshi 01H

Idag skulle jag köpa en födelsedagspresent till min svägerska, en Moshi-Moshi 01H telefonlur till bland annat iPhone. Den ansluts med vanlig kabel — självklart spiral — till headset-uttaget och har svara och lägga-på-knapp i luren.

Jag var givetvis tvungen att köpa en åt mig själv samtidigt. Den gamla coola retrodesignen och dessutom spiralkabel är ju bara för häfitgt!

Jag frågade i butiken om det var bra grejer trots det låga priset och fick svaret att det var kanon och att alla sprang runt på kontoret med en sådan. Möjligen är jag lite petig och att vi ser olika på begreppet ”bra” men jag kan tycka att ljudet var lite burkigt och vekt. Alla egenskaper från de gamla lurarna behöver ju inte efterliknas :)

Men nu ska den få ligga på mitt skrivbord på jobbet och jag ska använda den ett tag så får vi se hur den känns i praktiken.

[tags]Apple, iPhone, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3GS[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.