Tittar till båten del II

Idag tog jag och kompisen Frans en tur ut till båten för att se om något hänt. Helgens ihärdiga regnväder förhindrar ändå bottenmålning, tvätt och vaxning men jag ville inte att det skulle hänga på mig att båten inte är redo att flyttas.

Avtalet i vintras var att så fort båten blev åtkomlig, skulle varvet montera drevet och därefter skulle jag försvinna därifrån. Men ännu satt inget drev på plats och runt om båten var det i det närmaste tomt.

Det är både bra och dåligt. Det ger mig lite mer tid att leta efter en möjlig lösning att ha kvar den och vänta på fint väder och ledig tid för att tvätta, vaxa och måla. Det dåliga är väl att inte veta och att tiden och försommaren bara går utan att något händer.

Så kommande vecka blir det nog att kontakta varvet för att höra hur vi ska ha det egentligen.

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Båtmotor, Båtmotorer, V8, Marina, Varv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.