Casting till Mot Alla Odds del V

Här om dagen skickade jag in djupintervju, hälsodeklaration samt utdrag ur belastningsregistret hos Polisen. Igår kom ett informationsbrev med mera detaljer inför slutcastingen som är på onsdag den 22/8 i mitt fall. Då är det fystester på förmiddagen, läkarbesök med hälsoundersökning och blodprovstagning och på eftermiddagen blir det intervju med producent och projektledare och slutligen besök hos psykolog.

Med anledning av psykologbesöket skickade de idag ut ett test man ska fylla i. 60 frågor man ska gradera 1–4. Jag har fyllt i något liknande för länge sedan i samband med en rekrytering och jag störde mig på då som nu att de antagligen kan läsa ut rätt mycket ur dessa till synes enkla frågor. Ibland tycker jag att samma fråga återkommer men annorlunda formulerad och jag försöker svara lika på dem men undrar om jag är klarsynt nog att se det. Det känns inte så :) Jag undrar vad de kan utläsa om mig med hjälp av dessa frågor. Kanske lite svårt att visa känslor, svårt att gråta eller säga hur jag känner, lite dåligt självförtroende som kanske inte tror att så många gillar mig och liknande. Det stämmer väl rätt bra med den jag är åtminstone ibland.

Men nu är det 5 dagar kvar till det sista testet och sedan avgörs det. Ca en vecka senare, runt den 28/29 augusti borde svaret komma och då börjar det väl pirra på allvar kan jag tro.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.