Qstarz Bt-Q1000XT GPS-datalogger del II

I söndags lade jag en beställning på en GPS-datalogger hos conrad.se. Den fanns i lager och då börjar man ju bli van vid hyfsat snabba leveranser, till exempel från Dustin som ibland kan leverera samma dag om man har lite tur. Förvisso lokalt inom Stockholm.

Först i onsdags kom information om kollinummer och Posten hade fått en elektronisk förhandsavisering från kund. Detta var dock sent på kvällen så jag började misströsta om att kunna få leverans före helgen.

Igår kväll sorterades försändelsen i Malmö så det kan bli tal om leverans först på måndag i bästa fall.

Jag har alltid haft svårt att vänta egentligen oavsett vad det handlar om. Elektroniska roliga grejer eller mindre roliga, mer nödvändiga mediciner från apoteket som måste beställas. Långdragna grejer avskyr jag :) När man väl tar sig för och går ner i en butik för att köpa något och får beskedet ”kommer in på måndag” eller liknande känns insatsen helt bortkastad :)

Och lite bortskämd har man tydligen blivit när det gäller beställningar från nätbutiker. Det bör inte ta mer än en vecka för något man har i lager kan man tycka.

Nu är det egentligen ingen katastrof. Det blev ingen cykelträning i helgen då jag velat prova loggern. Så det är bara att vänta vidare.

[tags]träning, Träna, Fitness, Hälsa, Löpning, Cykling, Puls, Cykel, tandemcykel, Löpband, Pulsband, RunKeeper, Nike, NikePlus, Blog, Blogg, Bloggar, Bloggkarta, Bloggosfär, Bloggosfären, Karta, Kartor, Geotag, Geotagg, Geotaggar, Geotags, Geotagging, GPS, GPS-logger, Logger[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.