Välja foton del II

Ikväll fortsätter min fru Maria välja foton. De analoga är valda och ligger här på bordet i en hög så att jag kan skanna dem och nu tar hon tag i det digitala arkivet. Vi har nog passerat 40000 bilder och det är ju så mycket att det är svårt att gå igenom. Det är ju mestadels hon som fotograferat och då tror jag man har en hyfsad koll på vad man letar efter.

SVT – Mot Alla Odds

[tags]Mot Alla Odds, TV, SVT, Sveriges Television, Mastiff, Realityserie, Reality-TV, Dokumentär, Media, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Foto[/tags]

Österhaninge, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.