Jag är på löpet!

Herre gud, jag är på Expressens löpsedlar! Det kändes riktigt konstigt! Vid godisaffären alldeles utanför porten och säkert vid Pressbyrån och tobaksaffären. Jag fick nästan en släng av folkskygghet när min fru skulle stanna och ta ett foto av löpet och flera passerade :) Det kommer nog ta en stund att smälta och vänja sig och jag har ingen aning om vad som väntar :)

Om jag bara ska klaga lite, så kändes det lite fel att det stod att min största utmaning var min ”blindhet”. På de andra stod det lite av varje, vara borta från barnen, ta sig genom tuff terräng etc. Jag vet inte vad de fick detta ifrån för det lär jag inte ha skrivit. Möjligen att ta mig fram i tuff och okänd terräng med en grav synskada eller något sådant men att bara vara blind är kanske ingen jättestor utmaning längre :)

Men det kanske är en liten sak i det stora och säkert inte sista gången jag inte känner mig helt nöjd med ett citat :) Vi får hoppas att det som är bra överväger :)

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Expressen, Löpsedel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.