Kanske är våren på väg!

Plusgrader och strålande sol, droppande tak och kvittrande fåglar! Den friska lukten kombinerad med doften av mat och kaffe som tränger ut ur radhusområdet där vi går förbi, gruset på vägen som börjar komma fram under snön på vissa ställen där solen legat på länge. Kanske är nu äntligen våren på väg!

Samtidigt är jag fortfarande lite sjuk, trött i kroppen, ingen energi eller särskild lust till något alls. Det går mycket bättre att sitta i soffan, titta på TV och äta choklad än att träna. Just den här känslan att inget känns speciellt roligt är förödande och svår att bli av med.

Jag hoppas det är vår och värme jag behöver. Det var i alla fall riktigt gott med en 6km lång promenad i solen idag.

[tags]Vår, Sol, Värme[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.