iPhone introduktionskurs i Örebro

Idag har jag varit utlånad till Syncentralen i Örebro för att bistå personalen där med att hålla i deras första introduktionskurser för iPhone. Tre klienter kom och jag använde samma koncept som vi kör med på syncentralen där jag arbetar och det fungerade bra och alla verkade nöjda efteråt. Någon var ordentligt biten, någon tveksam och ytterligare en rätt övertygad om att fortsätta med sin traditionella telefon, precis som det ska vara.

Fint väder men kallt i Örebro och det var lite gott att vara ute på resande fot igen. Det händer inte särskilt ofta nu för tiden.

[tags]Synskadade, Arbete, Resa, Tjänsteresa, Resa, Syncentral, Syncentralen, Örebro, Apple, iPhone, VoiceOver, Tillgänglighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.