Förhandsvisning av Mot Alla Odds 2013 avsnitt 4

Bild: Gruppbild med Emilia, Miranda, Denise, Maria & Joakim Nömell, Minna Huhkamo, Rickard Forshäll, Niclas Rodhborn och Arkan Palani. Foto: Jesper Nömell

Ikväll samlades vi några stycken hemma hos Rickard Forshäll för att äta middag och titta på kommande avsnitt 4 av Mot Alla Odds som sänds på tisdag. Vi var 4 av 10 deltagare närvarande samt Rickards familj, min fru och mina 4 barn.

På menyn stod mat från en närbelägen pizzeria och det tog en stund att få ihop allas beställningar innan vi hämtade maten.

Alla var så klart lite nervösa eftersom ingen av oss sett avsnittet.

Jag kan förstås inte avslöja något ännu, men det innehöll 2 nya personporträtt som vanligt och en ny strecka väntar oss. Det är väl egentligen allt jag kan säga förutom att det givetvis är oerhört sevärt :)

Efter vår egoboost tittade vi på kvällens Let’s Dance där Niclas Rodhborns brors blivande fru Anna Brolin är en av deltagarna.

Efter en trevlig kväll är det nu dags att bege sig söderut och hem. Det var länge sedan hela familjen gjorde sådana här grejer och det var länge sedan vi åkte hem en sen fredagskväll. Svårt att beskriva, men någon sorts lycka i kroppen över att alla är med och jag tror att även barnen haft en helt OK kväll.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

En kommentar till “Förhandsvisning av Mot Alla Odds 2013 avsnitt 4”

  1. Vilken fantastisk grupp ni är! Jag är full av beundran. Tycker att ni har hittat gruppkänslan bättre och snabbare än förra årets deltagare!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.