Intervju hos Eva Rusz i Radio1

Idag gästade jag Eva rusz i hennes relationsprogram i Radio1. Intervjun handlade så klart om Mot Alla Odds, men också relationer, familj och synskada på temat ”allt är möjligt, det är bara olika svårt”. Vi pratade om allt ifrån utseende, hur man träffar någon om man inte ser till galna saker som offshore-båt och vattenskidåkning.

Lyssnare kunde också ringa in till programmet och ställa frågor och jag blev otroligt förvånad och glad när en gammal klasskompis från högstadiet ringde in. Jag kände igen henne direkt, har tänkt på henne under alla åren sedan dess och senast för ett par dagar sedan när jag hörde att bekanta kanske skulle döpa ett barn till ”Agneta” :) Hon betydde mycket under en kaotisk tid i skolan och livet men som det ofta blir när klasser splittras, tappade vi kontakten. Mot Alla Odds har verkligen givit mig mycket, vänner tillbaka och en mycket stärkt självkänsla.

Radio är ett väldigt roligt medie och jag fick mycket beröm för min radioröst, riktigt roligt :) Passade även på att ta lite idolbilder både med psykologen Eva Rusz själv, men jag lyckades också fånga Gert Fylking :)

Missade du intervjun kan du lyssna igen här.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Radio, Radio1, Eva Rusz, Gert Fylking[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.