10 År sedan!

I år var det exakt 10 år sedan jag genomgick min operation som skulle förändra hela mitt liv. För 10 år sedan opererade jag bort mitt högra öga på grund av min medfödda sjukdom. Jag kan inte inse att detta hände just mig och visa dagar vill jag bara försvinna och börja på ett nytt liv. Slippa alla konsekvenser som följde med detta. Men samtidigt är jag glad att jag fick vara med om detta, fick så mycket erfarenhet och jag har blivit en starkare person tack vare detta.

I dagens läge, idag, just nu så känner jag bara att jag inte riktigt orkar, men jag måste kämpa, för min familjs skull, mina vänner och framför allt, för mig själv. Jag lever ett näst intill helt normalt liv, Jag har i princip allt man kan önska sig. Bortsett från min funktionsnedsättning.
Men här kommer en video jag har gjort, tänkte lägga upp den här, denna har jag gjort med tanke på att berätta om min historia, och helt enkelt bara bevisa att jag kan vara en helt vanlig tjej.

En kommentar till “10 År sedan!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.