En första autograf

Efter att ha varit ”superkändis” ungefär ett halvår, fick jag idag skriva min absolut första autograf :) Här går man och väntar på högar av skrikande tjejer, som skriker, svimmar och kastar underkläder efter än när man går på stan och nu äntligen händer det ;)

Fast det är nog tur att jag inte blev en superkändis eftersom jag blir mest generad de få gånger flickor har kommit fram och velat ta foto tillsammans med mig, lilla jag liksom :) Och någon som vill ha ens namnteckning på ett papper, oerhört gulligt :) Idag fick jag skriva en autograf till en av mina elever på jobbet. Just det där att hon blev så fnittrig och förtjust gjorde mig ganska generad :)

Det var lite lustigt. Eftersom jag inte ser så skriver jag ju inte vanlig text annat än när jag skriver under vid kortköp och liknande. Då är det ju bara några krumelurer man kladdar ner. Men ska det vara någon mening med en autograf ska man åtminstone se vem som skrivit den :)

Så nu måste jag nog gå hem och träna på att skriva autografer om det skulle hända åtminstone någon gång till :)

[tags]TV, SVT, Mot Alla Odds, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Kändis, Kändisar, Autograf, Idol, Idoler, Fans[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.