Laziz Sharifov utvisas efter 6 år i Sverige del II

Bild: Skolelever lämnar protestlista hos Migrationsverket

Här om dagen skrev jag om Laziz Sharifov som ska utvisas från Sverige. Det är en av många vansinniga historier som händer i vårt ”fina trygga” land Sverige där mänsklighet värderas högt…

Idag var några av Laziz klasskamrater från Fredrika Bremer-gymnasiet hos Migrationsverket för att överlämna en namnlista för att förmå Migrationsverket att ändra sig. Namnlistan omfattade enligt uppgift över 3500 namn.

Jag känner sådan stolthet över dessa ungdomar som visar sådant engagemang och medmänsklighet. Det är bara så trist att vuxenvärlden och de styrande politikerna som borde visa vägen och vara förebilder inte är det.

Jag hoppas verkligen att nästa inlägg jag skriver om det här, handlar om ett upphävt utvisningsbeslut och om en kille och hans familj som kan fortsätta rota sig i Sverige.

Glöm inte att kommentarsfältet står till ert förfogande. Skriv vad ni tycker och visa ert stöd genom att lämna en kommentar.

Relaterade länkar

Ett Youtube-klipp med Laziz i boxningsringen

[tags]Politik, Flyktingar, Flyktingpolitik, Migrationsverket, Utvisning, Invandring, Invandrare, Invandrarpolitik, Sverige, Rasism, Kazakstan, Uzbeker, Barn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.