2013 års julbord med jobbet

Idag har jag varit på julbord med jobbet. Vi var på Restaurang Mr. French på Skeppsbrokajen i Stockholm, så det var väldigt centralt och bra.

Julbord är ganska trevligt, då slipper man hålla på med matlagning och handling själv och man slipper fundera över vad gästerna äter mest av och hur mycket.

Det här julbordet var bra för att vara restaurang. Bra kallskuret, fisk och skaldjur. Den varma delen var lite sämre. Den varma maten var lite för kall och torr och någon rätt hade man tappat saltkaret i. Men det är säkert svårt att hålla mat varm så länge och få den att behålla fräschheten.

Efterrätterna var också helt OK. Jag är inte så tokig i efterrätter och allt för söta grejer men några godsaker hittade jag där och det mesta ska ju provas.

Ska man säga något minus så var det att vi fick betala all dryck själva. Ville man ha alkoholhaltiga drycker är det självklart, men jag tycker julmust och sådant hade kunnat ingå i julbordet. 40kr för en bubbelvatten tyckte jag kändes sådär. Ännu märkligare var att kaffet inte heller ingick, det fick man också köpa själv, men när jag hade ätit klart och kommit så långt kände jag ingen större håg för kaffe så det kvittade.

Annars var det bra och trevligt, hyfsad ljudnivå om än kanske lite kallt i delar av lokalen. Jag gillade att det låg så centrlat så att man lätt och snabbt kunde ta sig hemåt efteråt.

Här kommer lite bilder också :)

[tags]Jul, Julmat, Julbord[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.