Slagit sönder min telefon

Bild: iPhone 5

Idag på jobbet klantade jag mig och slog sönder min tjänstetelefon. Det är faktiskt första gången jag trashar en iPhone på 5 år och det känns inte roligt.

Det gick till på det klassiska sättet, telefonen glider ur fickan på tröjan när jag böjer mig fram och den landar med skärmen rakt nedåt i golvet.

Skärmen fick 4 vertikala streck och skärmen gick inte längre att peka på men annars fungerade allt som vanligt. Det gick att svara på samtal och ringa med röststyrningen och styra telefonen med tangentbord.

Så det var bara att göra en backup av telefonen och gå med valpögon till ekonomitjejen och försöka se söt ut :) Därefter åkte jag till LAN-Master som servar telefoner på 4 timmar.

När jag fick tillbaka telefonen var det bara att ansluta den i den bärbara datorn jag gjort backup i och allt lästes tillbaka på 5–6 minuter. Inställningar, bilder, meddelanden, kontouppgifter och allt landade på plats, allt utom appar och musik som krävde min dator hemma för att återställas. Väl hemma synkades allt och nu är allt i ordning.

[tags]Apple, iPhone, iPhone 5[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.