Fotografering för cykling

Bild: Joakim Nömell vid tandemcykel

Idag får jag hjälp av några kollegor under den lugnare delen av eftermiddagen att fotografera mig med min cykel utomhus. Tanken är att göra en liten affisch som jag kan försöka få uppsatt i några sporthallar för att få tag i flera piloter att träna med. Jag har provat flera vägar på internet, självklart på Facebook, både privat, vänner som delat och även via min officiella Facebook-sida Mot Alla Odds Jocke där jag snart har 2000 följare. Jag har annonserat på flera cykelforum och via Twitter samt via Cykelförbundets paracykelgrens utskickslista men resultatet har varit väldigt tunt.

Nu provar jag och mina mest engagerade vänner och till lika piloter Thomas och Patrick den gamla traditionella analoga metoden, genom att prata med folk man träffar på olika cykelevents. På söndag har Patrick även bjudit in till en aktivitet i Älvsjö söder om Stockholm för att sådana som är osäkra och inte riktigt vågar, ska få prova på under lugna former, träffa mig och mina piloter och prata cykling och på så vis förhoppningsvis hitta någon mer och nu detta då med en liten affisch. Jag kommer att fråga de närmaste sporthallarna om jag får sätta upp den hos dem och jag tror det är en väldigt välriktad grej att göra så.

Det finns gott om duktiga och hängivna cyklister där ute men det är otroligt svårt att hitta folk med tiden och viljan.

Så idag tar vi lite bilder och jag knåpar på en liten kortfattad men beskrivande text och sedan skriver vi ut det på färgskrivare. Det ska bli spännande att se om det ger något.

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Motion[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.