Cykelordlista

För någon dryg månad sedan gick en person från Naturskyddsföreningen Cykelgruppen Stockholms Län ut i en cykelgrupp på Facebook och efterlyste cykelrelaterade ord och begrepp i syfte att skapa en cykelordlista. Orden som föreslogs av gruppens medlemmar av högt som lågt och riktigt intressant. Det har dykt upp några förfrågningar om en sådan ordlista på nätet då och då under åren men det eventuella resultatet verkar ha stannat i respektive forum. Vart denna ordlista är tänkt att placeras förutom i Facebook-gruppen där den uppkom vet jag inte.

Jag är lite glad för att jag fick med orden för olika sorters cykel för funktionsnedsatta som jag definitivt tycker ska finnas med i en sådan ordlista.

Ordlistan i sin helhet kan laddas ner här: Cykelordlista

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, Tandemcykel, Naturskyddsföreningen, Stockholms län, Stockholm[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.