Flaskpost från Rånö 2014 del IV

Idag har det varit otroligt vackert väder. Jag som känner mig trött och frusen har äntligen kunnat skippa flease och mjukisbyxor och istället ha shorts och linne på heltid. En stund spenderades på stranden där jag självklart lyckades bränna mig. Dock tror jag inte det är lika allvarligt som tidigare år då jag lyckats få feber och frossa :)

Nu ikväll har vi grillat ute på klipporna och det är nog en av veckans höjdpunkter. Vi valde verkligen rätt dag för det. Kött och potatishalvor i ugn och några åt potatissallad. Allt smakar gudomligt ute i skärgården!

På kvällen gick vi vuxna en långpromenad utan barn ner till Norrö igen. Vi gick senare än vi brukar och skogen var full av rådjur. Vi hade även ett utanför stugan som ganska oblygt kikade runt medan vi var nere vid stranden.

Efter lite kortspel utomhus är det nu dags att lägga sig. Det är också en riktig höjdpunkt. Jag som känner rastlösheten gnaga lite ser fram emot morgondagens tur till Nynäshamn för ett kort besök på vårdcentralen för omläggning samt lite bunkring i matbutiken.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.