Rånö 2014 hemma igen

Även sista delen av resan hem gick bra. Avlastningen av båten gick smidigt och alla väskor kom med och alla barnen slet och var otroligt duktiga utan att klaga. Även på tåget hem var alla på gott humör.

Alla tyckte nog det var skönt att komma hem igen. Vissa slängde sig i duschen, andra till sina datorer och efterlängtade spel. Själv känner jag alltid glädje över rinnande vatten och vanlig toalett igen efter en sådan här vecka under lite mer primitiva former.

Alla käkade lite och som vanligt lär det väl dröja innan alla väskor packas upp. Husdjuren, fem råttor som varit inackorderade under veckan hämtas hem och matförråden måste fyllas på lite. Annars blir det nog inte så mycket mer gjort just idag.

Jag drog handen över cykeln när jag kom hem, ser fram emot läkarbesöket imorgon för att kanske äntligen se ett slut på den långdragna historia min blindtarmsoperation i början av juni blev. Jag bekymrar mig lite för att det är lite lång väg tillbaka. Träningsförbud och lite sorgsenhet har både gjort att muskler förtvinat och några kilo extra av annat tillkommit och det blir som att börja om från början igen. Något cykellandslag blir det inte i år i alla fall. Men jag behöver komma igång med löpningen och cyklingen både för kroppen och själen. Som det varit nu har det funnits allt för mycket tid att oroa sig för saker. Försöker jag se det lite positivt, vet jag ju att bara jag kommer igång igen så kommer det kännas bättre och den första biten tillbaka kommer gå ganska lätt. Jag ska ta tag i en kontakt som kan innebära två nya piloter nu när jag snart får börja träna igen.

Och jag har tre veckors semester kvar. Det är lång tid och gott om tid att försöka göra bra och roliga saker innan allvaret börjar igen.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.