Dagstur till Rånö

Oftast letar man efter dagar med så bra väder som möjligt för sina dagsturer. Men idag såg prognosen ut att bjuda på ösregn och starka vindar. Då blev jag sugen på att åka skärgårdsbåt. Sitta där i värmen med regnet piskande mot rutorna och dricka kaffe.

Men det regnväder som utlovades idag passerade igår kväll och under natten. Istället blev det ganska fint väder även om det fortfarande blåste lite.

Vi fick i alla fall med oss tre av dom egna barnen plus ett bonusbarn när vi satte kurs på Rånö. Det blev ingen semestervecka där ute i år, men vi kände att vi ändå behövde åka dit ut och tanka lite känsla.

Nu blev det lite kort om tid här ute. Speciellt som båten var en halvtimme sen på grund av en massa semesterfirare på väg ut i skärgården. Men vi hann gå till stugbyn, visa Emma som var med oss, vart vi brukar bo, bada och basta. Sedan var det dags att ta båten tillbaka igen.

[tags]Semester, Skärgård[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.