Klart för SM 2016 på Velodrom

Den 13:e februari kör paracyklister SM i Velodrom för första gången i Sverige och jag ställer upp i klassen tandem. Det ska bli kul och intressant.

Vi blir tre i klassen för män på tandem och det ser ut som om vi kommer få tre riktigt duktiga elitcyklister som piloter. Mot mig har jag bland annat paracykellandslagets tandemcyklist, så någon förhoppning om förstaplats har jag inte. Medalj blir det ju oavsett. Jag ställer upp för att det ska bli kul och för att vi måste vara minst 3 startande från 2 olika klubbar för att det ska bli SM-status på vår klass.

jag är inte alls i form och dras fortfarande med ett antal kilon i övervikt efter min rejäla svacka i höst som det kommer ta ett tag att bli av med, både fysiskt och mentalt. Men distansen är kort, 1000 meter vilket blir 5 varv, så det blir verkligen kort och intensivt. :)

Här kan man läsa om min första erfarenhet av Velodromen från mitten av december förra året och nedan finns en videofilm från den premiären. Då kör jag och pilot Johan Landström 1000 meter i full fart. :)

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, Tandemcykel, Träning, Tävling, Velodrom, Falun[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.