Anmäld till Roslagsvåren 2016

Idag har jag och Thomas anmält oss till en ny upplaga av Roslagsvåren, 134km med start och mål i Upplandsväsby. Roslagsloppen har körts höst och vår, men just vårversionen har varit inställd i två år till förmån för andra arrangemang. Men nu har det återuppstått. Senast vi körde var Roslagsvåren 2013 och det var mitt första motionslopp på racercykel.

Nu finns det väl hopp om lite OK väder om man tittar på prognosen en vecka framåt. Alla som läser här, vet att jag hatar djupt och innerligt att frysa! ;) När vi körde Roslagshösten i höstas regnade det något vansinnigt och var ganska kallt.

Men nu satsar vi på fint väder och en trevlig runda. Vår kompis Patrick med fru ska också köra samma sträcka men i en lugn fartgrupp. Vi satsar inte på någon speciell tid utan vill försöka hitta en grupp från början med lagom fart att ligga med. Mest för sällskapet då även detta lopp är ganska långt med relativt få anmälda vilket kan göra vägarna tomma och öde långa sträckor.

Efter det här loppet väntar en GP-tävling den 3:e juni, men annars är det inget mer planerat före Halvvättern och Vätternrundan den 12:e och 18:e juni.

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, Tandemcykel, Motion, träning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.