Ett otroligt bra pass

Bild: Zwift avatar i London

Det har gått riktigt bra med träningen under det här året. Hela tiden små steg framåt, mil efter mil, roddtag efter roddtag, löpsteg efter löpsteg. Men idag var ett sådant där sjukt bra pass som bara gör mig så lycklig. :)

Tidigare har jag ökat mitt genomsnitt några watt åt gången, men idag steg plötsligt medeleffekten med nästan 25 watt och jag lyckades hålla 233 watt under en 30km ganska kuperad bana och förbättrade mitt personbästa på den banan med över 4 minuter.

En stor förtjänst var att min fru stod vid datorn bredvid på sista varvet och hetsade mig med realtidsinformation om andra cyklister och mina egna värden och det gav helt klart resultat. Annars blir det lätt att man paddlar på och det är svårt att maximera sitt uttag när man inte heller som i mitt fall kan triggas av det som händer på skärmen. Jag kan bara analysera mina data i efterhand.

Nu känner jag mig bara sådär tokigt lycklig och det finns ingen bättre känsla i världen. :)

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, tandemcykel, Zwift, Träning[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.