Resa till västerås

Nu sitter jag på ännu ett av alla dessa tåg! Denna gång på väg hem från tjänsteresa till Västerås. FFS – Föreningen För Synrehabilitering har haft årsmöte och då är det brukligt att sponsorer stället ut och visar våra hjälpmedel.

I år ägde det rum på Quality Hotel i västerås. Ännu ett hotell i raden. Det som utmärkte just detta hotell var väl en mjukglassmaskin och en popcornmaskin som var gratis för konferensgästerna — vilket jag genast uppgraderade mig till =) Så här invigdes mjukglasssäsongen 2010 och det var gott =)!

Själva utställningen kändes ganska meningslös. 8 utställare i ett litet rum som var fullt redan innan besökarna kom in, och när dom gjorde det blev det överfullt, olidlig ljudnivå och trångt! Ett annat minus var den något snålt tilltagna utställningstiden och det kändes trist att stå där i 2 dagar för några få timmars visningstid.

Men igår var det en trevlig middag med efterföljande barhäng och man träffade både nya och gamla bekanta. Men som vanligt är det med en viss tillfredställelse jag åter sitter på tåget hemåt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted from .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.