Sälja huset del VII

Idag var det dags för den andra oficiella visningen i huset. Denna gång en kvällsvisning eftersom det är en vardag. Det var betydligt lättare att städa huset denna gång eftersom vi inte hunnit skita ner så våldsamt =) Dessutom är det mesta av småsaker nedpackat redan så det finns inte så mycket att sprida runt längre =)

Idag kom det lite färre besökare, bara 2 familjer men båda verkar vara intresserade.

Under tiden åt vi middag på pizzerian i området och det kändes lite lyxigare att sitta där och äta än bära hem maten. Men väl hemma igen så kommer tankarna och rädslan att man inte ska hitta en köpare i tid och till rätt pris. Flytten är ju spikad och inte så mycket man kan ändra på. Men det känns som rätt gott om tid ännu. Imorgon hoppas vi att en budgivning kan dra igång. Antingen går det väl väldigt fort att hitta en köpare, eller så drar det ut på tiden och blir fler visningar. Det lär visa sig.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted from .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.