Flytthelg

Den här helgen har jag aggerat multipel flytthjälp. Under lördagen hjälpte jag Frans att flytta från en liten etta till en större lägenhet. Efter att vi flyttade i somras vilket även det var en sån superflytt så kändes det bra att få hjälpa andra igen. Dessutom har vi rätt kul när vi flyttar, desto tröttare man blir, desto sjukare skämt =)!

Under söndagen var det dags att hjälpa nästa par att flytta ihop. Det var ett betydligt mindre företag, två släp ganska välfyllda och inte så långt att åka. Det är alltid lite jobbigt att bära ut bohag från ett hem där ett förhållande just spruckit och där man dessutom känner båda parter, för att sedan bära in dem i ett nytt, lyckligare hem. Men då får man stänga av och bara bära.

På kvällen fortsatte vi med Frans flytt och tog det sista som krävde släp och det är inte utan att man är ganska mör nu!

Andra bloggar om: ,

Posted from .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.