Zwift får mer liv i ny uppdatering

Idag släpptes en ny, efterlängtad uppdatering av Zwift. Det var över en månad sedan sist och jag började längta efter lite nyheter.

Här om dagen började det komma bilder från den nya sträckningen i London och det nya schemat för juni antydde också att det skulle bli en hel del mer tid i London än vanligt. Jag som inte ser miljön kan inte redogöra för vilka nya gator som lades till idag.

Men något som gläder mig otroligt, är att man börjat införa åskådare längs banorna och även fotgängare. Som Zwift själva uttrycker det:

We’ve also done some work to the course to make it feel a little less post-apocalyptic by adding spectators and pedestrians to the London sidewalks.

Det är något jag önskat väldigt länge och skickat in som förbättringsförslag. Mina förslag har mest handlat om ljudbilden och idag kom det. Nu kan man höra människor heja och prata på olika platser längs Londons gator.

Något jag stör mig på är att man lagt till kanske 2–3 olika typer av ljudpålägg. Det gör att man hör samma röster, lösryckta fraser och heja-ramsor om och om igen oavsett vart man befinner sig. Det är säkert något bara jag tänker på som är så oerhört beroende av ljudet. Samtidigt är det här bara en början och jag hoppas att det ska utvecklas ytterligare.

Som seende måste det givetvis också vara viktigt med allt runt omkring. Att cykla i ett öde London är inte så verklighetstroget.

Vidare har man lagt till en ny rutt i den virtuella världen Watopia. Den kallas ”Three Sisters” och är en rutt som sträcker sig över alla dom tre stigningarna, totalt dryga 800 höjdmeter. Den kommer jag premiäråka så snart Watopia står på schemat och den tror jag kan bli tuff. Men en bra träning.

Men jag vill ha mer… Jag vill ha en bra ljudbild till löparmodulen och jag vill ha en modul för rodd, något man antydde kunde komma som nästa sport i Zwift. Ser verkligen fram emot kommande uppdateringar.

Andra bloggar om: , , , , ,

Posted from Stockholm County, Sweden.

Stockholm County, Sweden

En kommentar till “Zwift får mer liv i ny uppdatering”

  1. Zwift blir bara bättre o bättre :-)
    Deras backlog måste vara enorm ständigt växande :-)

    Hoppas jag med på fast ljud, vid vissa ställen, korsningar o liknande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.